Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz r 63 amg 510pk

Stage 1 Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 510pk 530pk +3.9%
Koppel 630nm 660nm +4.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft tuning Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Mercedes-Benz R een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Mercedes-Benz R chip tunen. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk wordt!
 • Gebruik van de beste Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk chiptuning files
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Mercedes-Benz R 63 AMG 510pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk.

Specialistische ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz R 63 AMG 510pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz R 63 AMG 510pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning Cupra
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.