Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz r 320 cdi 224pk

Stage 1 Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 224pk 260pk +16.1%
Koppel 510nm 600nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz R is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk. Je Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw Mercedes-Benz
 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Beter geluid

Hoe gaat dat precies, remappenMercedes-Benz R 320 CDI 224pk?​

Voor stage één tunen Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk kan worden!

Methodes voor Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Mercedes-Benz R 320 CDI 224pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz R 320 CDI 224pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.