Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz ml 55 amg 347pk

Stage 1 Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 347pk 367pk +5.8%
Koppel 510nm 535nm +4.9%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft tuning Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk?

De ecu software van uw Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto ecu tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Mercedes-Benz ML veel soepelder rijdt door Mercedes-Benz ML chip tunen. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat dat precies, chiptuningMercedes-Benz ML 55 AMG 347pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk tuning software
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk. Hierbij pas je de Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk haalt.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk.

Specialistische Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz ML 55 AMG 347pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren Lotus
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.