Mercedes-Benz ML 350 V6 – 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz ml 350 v6 – 245pk

Stage 1 Mercedes-Benz ML 350 V6 – 245pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 245pk 260pk +6.1%
Koppel 350nm 370nm +5.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Mercedes-Benz ML is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je Mercedes-Benz ML door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Mercedes-Benz ML is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz ML zult u merken dat uw Mercedes-Benz ML 350 V6 – 245pk veel lekkerder gaat door Mercedes-Benz ML tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Mercedes-Benz ML 350 V6 – 245pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw Mercedes-Benz
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer rijplezier uit uw Mercedes-Benz ML 350 V6 – 245pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz ML 350 V6 – 245pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz ML 350 V6 – 245pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Mercedes-Benz ML 350 V6 – 245pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Gebruik van de beste Mercedes-Benz ML 350 V6 – 245pk tuning files
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Mercedes-Benz ML 350 V6 – 245pk wordt!

Verschillende vormen Mercedes-Benz ML 350 V6 – 245pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz ML 350 V6 – 245pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mercedes-Benz ML 350 V6 – 245pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz ML 350 V6 – 245pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz ML 350 V6 – 245pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz ML 350 V6 – 245pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz ML 350 V6 – 245pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz ML 350 V6 – 245pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz ML 350 V6 – 245pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz ML 350 V6 – 245pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Porsche motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mercedes-Benz auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.