Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz gt 4.0 – 462pk

Stage 1 Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 462pk 560pk +21.2%
Koppel 600nm 800nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Mercedes-Benz GT kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid
 • Meer performance
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat dat precies, chiptuningMercedes-Benz GT 4.0 – 462pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk tuning software
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tunen voor u Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk ook diverse andere software modificaties voor Mercedes-Benz GT 4.0 – 462pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.