Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz gls 600 – 558pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto tuning.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Mercedes-Benz GLS heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chip tuning Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz GLS veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer PK’s uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat dat precies, chiptuningMercedes-Benz GLS 600 – 558pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van goede Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk chiptuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk haalt.

Stage 2 Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk ook verschillende andere software modificaties voor Mercedes-Benz GLS 600 – 558pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.