Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz glk 350 cgi 306pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 306pk 380pk +24.2%
Koppel 370nm 500nm +35.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz GLK kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Mooier geluid
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningMercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk. Via deze manier moet je zelfs de Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk. Je Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Mercedes-Benz GLK 350 CGI 306pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.