Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz glk 350 cdi 265pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 265pk 295pk +11.3%
Koppel 620nm 700nm +12.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto chip tuning.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken uit uw Mercedes-Benz
 • Mooier geluid uit uw Mercedes-Benz
 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van beste tuning software
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz GLK 350 CDI 265pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Rolls Royce motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.