Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz glk 350 cdi 224pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 224pk 260pk +16.1%
Koppel 540nm 600nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw auto
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tunen Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz GLK 350 CDI 224pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw auto dus even kwijt.