Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz glk 220 cdi 170pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 240pk +41.2%
Koppel 400nm 580nm +45%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto chip tuning.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz GLK met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Mercedes-Benz GLK veel soepelder rijdt door Mercedes-Benz GLK tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw Mercedes-Benz
 • Geluid klinkt beter
 • Comfortabeler rijden​ met uw Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk kan worden!
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk. Je Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk ook diverse andere software modificaties voor Mercedes-Benz GLK 220 CDI 170pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.