Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz glk 200 cgi 184pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 250pk +35.9%
Koppel 300nm 400nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft tuning Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto ecu tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk. Je Mercedes-Benz GLK zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Mooier geluid
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk
 • Sneller optrekken

Hoe gaat dat precies, chiptuningMercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk tuning software
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk. Zonder de Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz GLK 200 CGi 184pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Iveco ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.