Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz glc 200 – 197pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 197pk 270pk +37.1%
Koppel 320nm 450nm +40.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur kan je Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

tuning Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Mercedes-Benz GLC zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik
 • Harder geluid
 • Meer PK’s

Hoe gaat dat precies, chiptuningMercedes-Benz GLC 200 – 197pk?​

Bij stage één chippen Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk tuning software
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk kan worden!

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk chiptuning. Je Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz GLC 200 – 197pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

SsangYong externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.