Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz glb 35 amg 306pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 306pk 345pk +12.7%
Koppel 400nm 480nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz GLB is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz chiptuning.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Mercedes-Benz GLB chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel
 • Geluid klinkt harder
 • Comfortabeler rijden​​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Gebruik van goede tuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk chiptuning.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz GLB 35 AMG 306pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Iveco bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.