Mercedes-Benz GLB 240 (2.0T) 224pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz glb 240 (2.0t) 224pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Mercedes-Benz GLB een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Mercedes-Benz GLB tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz GLB 240 (2.0T) 224pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Mercedes-Benz GLB 240 (2.0T) 224pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer vermogen
 • Sportiever geluid uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz GLB 240 (2.0T) 224pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Mercedes-Benz GLB 240 (2.0T) 224pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz GLB 240 (2.0T) 224pk wordt!
 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz GLB 240 (2.0T) 224pk tuning software
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz GLB 240 (2.0T) 224pk
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz GLB 240 (2.0T) 224pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz GLB 240 (2.0T) 224pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Mercedes-Benz GLB 240 (2.0T) 224pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz GLB 240 (2.0T) 224pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de Mercedes-Benz GLB 240 (2.0T) 224pk ECU niet te ontmantelen.

Je Mercedes-Benz GLB 240 (2.0T) 224pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Mercedes-Benz GLB 240 (2.0T) 224pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Mercedes-Benz GLB 240 (2.0T) 224pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz GLB 240 (2.0T) 224pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Mercedes-Benz GLB 240 (2.0T) 224pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Mercedes-Benz GLB 240 (2.0T) 224pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz GLB 240 (2.0T) 224pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Renault zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.