Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz gla 45 amg 360pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 360pk 400pk +11.1%
Koppel 450nm 520nm +15.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Mercedes-Benz
 • Sneller optrekken
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk is een populaire methode om je Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk.

Daardoor is dit een voordelige Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk met meer performance, zonder dat je Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz GLA 45 AMG 360pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.