Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz gla 220 cdi 170pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk?

Het standaard programma in de Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk ecu van uw Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk
 • Meer koppel uit uw Mercedes-Benz

Hoe werkt het?​

Voor stage één chippen Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • De beste Mercedes-Benz GLAchiptuning software in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk kan worden!

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk. Hierbij pas je de Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz GLA 220 CDI 170pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland Maserati
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.