Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz gl gl 63 amg – 558pk

Stage 1 Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 558pk 620pk +11.1%
Koppel 760nm 900nm +18.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Wat voor voordelen heeft tuning Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk?

De ecu software van uw Mercedes-Benz GL is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk veel lekkerder gaat door Mercedes-Benz GL tunen. Je Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Mercedes-Benz
 • Meer koppel
 • Minder brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van beste tuning software
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk. Met deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Mercedes-Benz GL GL 63 AMG – 558pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.