Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz g 65 amg 612pk

Stage 1 Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 612pk 670pk +9.5%
Koppel 1000nm 1100nm +10%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na01503004506007509001,0501,200

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Mercedes-Benz G een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Mercedes-Benz G chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz G veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk:​​

 • Meer koppel
 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Exclusief gebruik van goede Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk kan worden!

Methodes voor Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk!

Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz G 65 AMG 612pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Mercedes-Benz ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.