Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 63 amg 514pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 514pk 530pk +3.1%
Koppel 630nm 660nm +4.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz E kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Mercedes-Benz E chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Mercedes-Benz
 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk.

Veilige chiptuning door

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk
 • Gebruik van de beste Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk tuning bestanden

Ontdek wat auto chippen voor uw Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk. Hierbij pas je de Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz E 63 AMG 514pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.