Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 500 cgi 408pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 408pk 510pk +25%
Koppel 600nm 850nm +41.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz E is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto ecu tuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz E gaat u merken dat uw Mercedes-Benz E veel lekkerder rijdt door chiptuning Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Mercedes-Benz E meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningMercedes-Benz E 500 CGi 408pk?​

Bij stage één chiptuning Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Mercedes-Benz E 500 CGi 408pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz E 500 CGi 408pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Saturn motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mercedes-Benz auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.