Mercedes-Benz E 500 – 388pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 500 – 388pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 500 – 388pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 388pk 408pk +5.2%
Koppel 530nm 570nm +7.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz E 500 – 388pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Mercedes-Benz E 500 – 388pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Mercedes-Benz E 500 – 388pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz E 500 – 388pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Mercedes-Benz E 500 – 388pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer koppel uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt harder

Hoe werkt het?​

Bij stage één tuning Mercedes-Benz E 500 – 388pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz E 500 – 388pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz E 500 – 388pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mercedes-Benz E 500 – 388pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz E 500 – 388pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz E 500 – 388pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz E 500 – 388pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mercedes-Benz E 500 – 388pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz E 500 – 388pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz E 500 – 388pk chiptuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz E 500 – 388pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz E 500 – 388pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Mercedes-Benz E 500 – 388pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz E 500 – 388pk met meer performance, zonder dat je Mercedes-Benz E 500 – 388pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 500 – 388pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 500 – 388pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 500 – 388pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Mercedes-Benz E 500 – 388pk ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz E 500 – 388pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz E 500 – 388pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning Subaru
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.