Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 43 amg 401pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 401pk 430pk +7.2%
Koppel 520nm 610nm +17.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz E is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz E zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt mooier
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk chiptuning software
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk wordt!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk wordt!

Methodes voor Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk!

Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz E 43 AMG 401pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz E 43 AMG 401pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.