Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 400 cgi 333pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 333pk 400pk +20.1%
Koppel 480nm 580nm +20.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Mercedes-Benz E tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • De beste Mercedes-Benz Echiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk. Je Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz E 400 CGi 333pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu Kia
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.