Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 350 cgi 306pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 306pk 310pk +1.3%
Koppel 365nm 389nm +6.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk?

De ecu van uw Mercedes-Benz E is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz ecu tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Mercedes-Benz E veel soepelder gaat door tuning Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk​
 • Mooier geluid
 • Minder brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk
 • Meer PK’s

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk is een geliefde manier om je Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier moet je zelfs de Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz E 350 CGi 306pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Buick externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.