Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 350 cdi bluetec 258pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 258pk 300pk +16.3%
Koppel 620nm 700nm +12.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk kan doen:

De ecu software van uw Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz E veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, chippenMercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz auto

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk.

Daardoor is dit een goedkope Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk. Hierbij pas je de Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk haalt.

Stage 2 Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz E 350 CDI BlueTec 258pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.