Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 350 cdi 231pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 231pk 280pk +21.2%
Koppel 540nm 600nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Mercedes-Benz E kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz E veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Mercedes-Benz
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk
 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Gebruik van goede Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk chiptuning bestanden
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz E 350 CDI 231pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.