Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 320 cdi 197pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 197pk 235pk +19.3%
Koppel 470nm 550nm +17%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz E vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Mercedes-Benz E tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz E veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk kan worden!
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Goede Mercedes-Benz Echiptuning software in gebruik
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk.

Specialistische Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz E 320 CDI 197pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz E 320 CDI 197pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.