Mercedes-Benz E 300e 320pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 300e 320pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 300e 320pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 320pk 350pk +9.4%
Koppel 700nm 760nm +8.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Wat voor voordelen heeft tuning Mercedes-Benz E 300e 320pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz E 300e 320pk zult u merken dat uw Mercedes-Benz E 300e 320pk veel soepelder rijdt door Mercedes-Benz E chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Mercedes-Benz E meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer performance uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mercedes-Benz E 300e 320pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz E 300e 320pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz E 300e 320pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Mercedes-Benz E 300e 320pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz E 300e 320pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mercedes-Benz E 300e 320pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Mercedes-Benz E 300e 320pk kan worden!
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • De beste Mercedes-Benz Echiptuning files in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz E 300e 320pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz E 300e 320pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mercedes-Benz E 300e 320pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mercedes-Benz E 300e 320pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz E 300e 320pk met meer performance, zonder dat je Mercedes-Benz E 300e 320pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz E 300e 320pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Mercedes-Benz E 300e 320pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Mercedes-Benz E 300e 320pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz E 300e 320pk chiptuning. Je Mercedes-Benz E 300e 320pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz E 300e 320pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz E 300e 320pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Smart motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.