Mercedes-Benz E 280 CDI 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 280 cdi 177pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 280 CDI 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 240pk +35.6%
Koppel 425nm 570nm +34.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw Mercedes-Benz E een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz E kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz E heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Mercedes-Benz E 280 CDI 177pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter
 • Meer rijplezier uit uw Mercedes-Benz E 280 CDI 177pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz E 280 CDI 177pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz E 280 CDI 177pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mercedes-Benz E 280 CDI 177pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz E 280 CDI 177pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz E 280 CDI 177pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz E 280 CDI 177pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz E 280 CDI 177pk aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz E 280 CDI 177pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 280 CDI 177pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz E 280 CDI 177pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 280 CDI 177pk. Je Mercedes-Benz E 280 CDI 177pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mercedes-Benz E 280 CDI 177pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz E 280 CDI 177pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz E 280 CDI 177pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz E 280 CDI 177pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.