Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 220 cdi bluetec 170pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 250pk +47.1%
Koppel 400nm 500nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz E is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chip tuning Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk chiptuning:​​

 • Harder geluid uit uw Mercedes-Benz
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van beste chiptuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk. Zonder de Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz E 220 CDI BlueTEC 170pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.