Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 220 cdi 143pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 143pk 176pk +23.1%
Koppel 315nm 365nm +15.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Mercedes-Benz E een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Mercedes-Benz E tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz E veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk
 • Beter geluid uit uw Mercedes-Benz
 • Meer vermogen uit uw Mercedes-Benz
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, chiptuningMercedes-Benz E 220 CDI 143pk?​

Bij stage 1 chiptuning Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van de beste Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk chiptuning bestanden
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk is een geliefde manier om je Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 220 CDI 143pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz E 220 CDI 143pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.