Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 200 cdi bluetec 136pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 200pk +47.1%
Koppel 360nm 460nm +27.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Mercedes-Benz E vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk gaat u merken dat uw Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk veel soepelder rijdt door Mercedes-Benz E tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Mercedes-Benz E meer performance heeft gekregen.

De voordelen Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer vermogen
 • Aangenaam rijden​ met uw Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van goede tuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mercedes-Benz auto

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk!

Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk chiptuning. Je Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Mercedes-Benz E 200 CDI BlueTEC 136pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.