Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 200 (2.0t) 197pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Mercedes-Benz E chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Mercedes-Benz
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer performance

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tuning Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz auto
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van de beste Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk chiptuning files
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk chiptuning genoemd. Je Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz E 200 (2.0T) 197pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Buick
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mercedes-Benz .

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.