Mercedes-Benz CLS 500 388pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cls 500 388pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 500 388pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 388pk 408pk +5.2%
Koppel 530nm 570nm +7.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz CLS is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Mercedes-Benz CLS chip tunen. Je Mercedes-Benz CLS 500 388pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen Mercedes-Benz CLS 500 388pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz CLS 500 388pk​
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz CLS 500 388pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz CLS 500 388pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz CLS 500 388pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz CLS 500 388pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz CLS 500 388pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz CLS 500 388pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • De beste Mercedes-Benz CLSchiptuning files in gebruik
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Mercedes-Benz CLS 500 388pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz CLS 500 388pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 500 388pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz CLS 500 388pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz CLS 500 388pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz CLS 500 388pk ECU niet te ontmantelen.

Je Mercedes-Benz CLS 500 388pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLS 500 388pk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz CLS 500 388pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz CLS 500 388pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLS 500 388pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Mercedes-Benz CLS 500 388pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz CLS 500 388pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz CLS 500 388pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz CLS 500 388pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Rolls Royce
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.