Mercedes-Benz CLS 500 306pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cls 500 306pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 500 306pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 306pk 326pk +6.5%
Koppel 460nm 485nm +5.4%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na070140210280350420490

Wat voor voordelen heeft tuning Mercedes-Benz CLS 500 306pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Mercedes-Benz CLS 500 306pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Mercedes-Benz CLS 500 306pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid uit uw Mercedes-Benz
 • Meer rijplezier uit uw Mercedes-Benz CLS 500 306pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Mercedes-Benz CLS 500 306pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz CLS 500 306pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mercedes-Benz CLS 500 306pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz CLS 500 306pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz CLS 500 306pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Mercedes-Benz CLS 500 306pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • De beste Mercedes-Benz CLStuning bestanden in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Mercedes-Benz CLS 500 306pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz CLS 500 306pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 500 306pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz CLS 500 306pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Mercedes-Benz CLS 500 306pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Mercedes-Benz CLS 500 306pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz CLS 500 306pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz CLS 500 306pk!

Mercedes-Benz CLS 500 306pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz CLS 500 306pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz CLS 500 306pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLS 500 306pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Mercedes-Benz CLS 500 306pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Mercedes-Benz CLS 500 306pk ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz CLS 500 306pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz CLS 500 306pk chiptuning.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz CLS 500 306pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Mercedes-Benz CLS 500 306pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Mitsubishi
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.