Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cls 350 cdi bluetec 252pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 252pk 300pk +19%
Koppel 620nm 700nm +12.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter uit uw Mercedes-Benz
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk tuning software
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk

Ontdek wat chip tuning voor uw Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk!

Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz CLS 350 CDI Bluetec 252pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.