Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cls 350 cdi 211pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 290pk +37.4%
Koppel 540nm 600nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk auto kan doen:

De ecu software van uw Mercedes-Benz CLS is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto chip tuning.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz CLS is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz CLS zult u merken dat uw Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk veel soepelder rijdt door Mercedes-Benz CLS chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Harder geluid

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk.

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • Goede Mercedes-Benz CLStuning files in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk is een populaire manier om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk!

Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz CLS 350 CDI 211pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.