Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cls 320 cdi 224pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 224pk 260pk +16.1%
Koppel 510nm 600nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz CLS 320 CDI 224pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning Chevrolet
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.