Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cls 220 cdi 170pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 220pk +29.4%
Koppel 400nm 500nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk kan doen:

De ecu software van uw Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz CLS door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Mercedes-Benz CLS tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken
 • Meer rijplezier ​
 • Mooier geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk.

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat het chippen voor uw Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk is een populaire methode om je Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over Mercedes-Benz CLS 220 CDI 170pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Isuzu ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.