Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series 508pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz clk 63 amg black series 508pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series 508pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 508pk 530pk +4.3%
Koppel 630nm 660nm +4.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series 508pk auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series 508pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Mercedes-Benz CLK chip tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series 508pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series 508pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series 508pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series 508pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series 508pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • De beste Mercedes-Benz CLKtuning bestanden in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series 508pk

Ontdek wat auto chip tunen voor u Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series 508pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series 508pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series 508pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series 508pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series 508pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series 508pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series 508pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series 508pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series 508pk ook diverse andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series 508pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.