Mercedes-Benz CLC 220 CDI 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz clc 220 cdi 136pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLC 220 CDI 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 170pk +25%
Koppel 315nm 400nm +27%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz CLC 220 CDI 136pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz CLC is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Mercedes-Benz CLC een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Mercedes-Benz CLC kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Mercedes-Benz CLC tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz CLC veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Mercedes-Benz CLC 220 CDI 136pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz CLC 220 CDI 136pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz CLC 220 CDI 136pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • De beste Mercedes-Benz CLCchiptuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz CLC 220 CDI 136pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mercedes-Benz CLC 220 CDI 136pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz CLC 220 CDI 136pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz CLC 220 CDI 136pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz CLC 220 CDI 136pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz CLC 220 CDI 136pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz CLC 220 CDI 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Mercedes-Benz CLC 220 CDI 136pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz CLC 220 CDI 136pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLC 220 CDI 136pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz CLC 220 CDI 136pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz CLC 220 CDI 136pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Buick ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.