Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz clc 200 cdi 122pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 170pk +39.3%
Koppel 270nm 370nm +37%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk?

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz CLC is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Mercedes-Benz CLC kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Mercedes-Benz CLC chip tunen. Je Mercedes-Benz CLC zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk:​​

 • Sneller optrekken uit uw Mercedes-Benz
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuningMercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede Mercedes-Benz CLCchiptuning files in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk kan worden!

Verschillende vormen Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk met meer performance, zonder dat je Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz CLC 200 CDI 122pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.