Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cla 45 amg s 421pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 421pk 470pk +11.6%
Koppel 500nm 620nm +24%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420480

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Mercedes-Benz CLA een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz CLA zult u merken dat uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk veel soepelder gaat door tuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sneller optrekken uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk?​

Voor stage één chiptuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Gebruik van goede tuning software
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk auto.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz CLA 45 AMG S 421pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.