Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cla 45 amg 387pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 387pk 470pk +21.4%
Koppel 480nm 620nm +29.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420480

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk auto chiptunen?

De ecu van uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Mercedes-Benz CLA een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

tuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz CLA veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Mercedes-Benz CLA meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer koppel
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk.

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Goede Mercedes-Benz CLAtuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto chippen voor u Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk chiptuning. Hierbij pas je de Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk haalt.

Stage 2 Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk ook verschillende andere software modificaties voor Mercedes-Benz CLA 45 AMG 387pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning Ford
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.