Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cla 180 cgi 122pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 175pk +43.4%
Koppel 200nm 310nm +55%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Mercedes-Benz CLA is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk. Je Mercedes-Benz CLA zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk tuning files
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk wordt!

Ontdek wat chip tuning voor uw Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk is een populaire methode om je Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz CLA 180 CGi 122pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.