Mercedes-Benz CL 500 388pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cl 500 388pk

Stage 1 Mercedes-Benz CL 500 388pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 388pk 408pk +5.2%
Koppel 530nm 570nm +7.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz CL 500 388pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Mercedes-Benz CL 500 388pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz chip tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz CL 500 388pk gaat u merken dat uw Mercedes-Benz CL veel lekkerder rijdt door chip tuning Mercedes-Benz CL 500 388pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Mercedes-Benz CL 500 388pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Harder geluid uit uw Mercedes-Benz

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz CL 500 388pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz CL 500 388pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz CL 500 388pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mercedes-Benz CL 500 388pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mercedes-Benz CL 500 388pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz CL 500 388pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz CL 500 388pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning software
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz CL 500 388pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz CL 500 388pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Mercedes-Benz CL 500 388pk is een populaire manier om je auto te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Mercedes-Benz CL 500 388pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Mercedes-Benz CL 500 388pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz CL 500 388pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Mercedes-Benz CL 500 388pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Mercedes-Benz CL 500 388pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz CL 500 388pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz CL 500 388pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CL 500 388pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz CL 500 388pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz CL 500 388pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz CL 500 388pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.