Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz citan 108 cdi 75pk

Stage 1 Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 115pk +53.3%
Koppel 180nm 260nm +44.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1461 CC
Type ecu Bosch EDC17 C84 & Bosch EDC17_C42
Compressieverhouding 18,8 : 1
Boring X slag 76,0 X 80,5 mm
Motornummer OM607 DE 15 LA red.

Mercedes-Benz tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Mercedes-Benz Citan vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto chiptuning.

In een paar uur kan je Mercedes-Benz Citan door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Mercedes-Benz Citan chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz Citan veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk
 • Aangenaam rijden​ met uw Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk​
 • Geluid klinkt harder uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • De beste Mercedes-Benz Citantuning bestanden in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto laten chippen voor u Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk is een veelvoorkomende methode om je Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz Citan 108 CDI 75pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.