Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 63 amg edition 507

Stage 1 Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 507pk 515pk +1.6%
Koppel 610nm 650nm +6.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Mercedes-Benz C kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Mercedes-Benz C chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Mercedes-Benz
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507?​

Bij stage 1 tunen Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 chiptunen

Veilige auto tuning

 • Gebruik van de beste Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 tuning software
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor uw Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 kan doen:

Ontdek wat auto chippen voor u Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 is een veelvoorkomende methode om je Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507 ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Alpina
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.