Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 367pk 385pk +4.9%
Koppel 510nm 535nm +4.9%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chippen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid

Hoe gaat dat precies, remappen van een Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk?​

Voor stage één chiptuning Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van beste tuning software
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk chiptuning genoemd. Je Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz C 55 AMG 367pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.