Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 350 e hybrid 279pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 279pk 325pk +16.5%
Koppel 600nm 670nm +11.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft tuning Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk?

De ecu van uw Mercedes-Benz C is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Mercedes-Benz C tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer koppel uit uw Mercedes-Benz
 • Sportiever geluid uit uw Mercedes-Benz
 • Meer rijplezier uit uw Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk​

Hoe werkt het?​

Bij stage one tuning Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk is een geliefde manier om je Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk ook verscheidene andere software modificaties voor Mercedes-Benz C 350 e Hybrid 279pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.